A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великорудківська загальноосвітня школа
І-ІII ступенів

Новини

Дата: від до Скинути

Заходи до Дня Гідності і Свободи

День Гідності та Свободи. Це не просто дата одна з .... . І сьогодні ми це розуміємо як ніколи раніше. Молоді хлопці та дівчата віддають найдорожче - своє життя, виборюючи сободу і незалежність нашої держави. Напередодні учні Великорудківська ЗОШ І-ІІІ ст відвідали Алею Героїв у Диканьці, вшанували хвилиною мовчання героїв, поклали квіти односельчанам-героям.  Згадали історичне минуле, подякували мужнім воїнам, які боронять рідний край від загарбників.

22:49 22.11.2023

Відкриття Галереї козацької доблісті та слави

Сьогодні в укритті школи відкрилась Галерея козацької доблесті і слави. Окрім картин, що прославляють наших пращурів, у галереї виставлені портрети колишніх учнів школи, які загинули у війні з російським агресором.

22:44 22.11.2023

Приємні зустрічі

Сьогодні у гості до школи завітав її бувший учень, а зараз - військовий ЗСУ, який захищає Україну - Сепачем Сергієм Євгеновичем. Учні 9-го класу радо вітали свого односельця.

22:38 22.11.2023

Шашковий турнір

17 грудня у Великорудківській школі розпочався шашковий турнір. Участь у турнірі беруть учні усіх вікових категорій. Як хлопці, так і дівчата.

22:04 18.11.2023

Психологічна допомога учням

В Україні працює тренажер для психологічної підтримки підлітків Запуск тренажера для психологічної підтримки підлітків в Україні є важливим кроком для забезпечення доступу до психологічної допомоги та консультацій для молоді. Платформа "Happy Mind Help" може надавати важливі ресурси та вправи для підлітків, які стикаються зі стресом, тривожністю, депресією або іншими психологічними викликами. Це є безпечним та дискретним способом отримувати підтримку та інформацію. Якщо у вас або ваших близьких є потреба в психологічній підтримці, завжди важливо звертатися до фахівців у цій сфері. Але онлайн-ресурси можуть служити корисним доповненням до професійного консультування.  Запропонований у додатку QR-код веде до розділу «Психологічний тренажер для підлітків» за посиланням.

20:42 25.10.2023

Про проведення моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді Полтавської області

Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського повідомляє про проведення опитування з 26.09.2023 по 03.10.2023 в рамках третього етапу моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

19:20 21.09.2023

День знань 2023

Розпочато новий навчльний рік! Знову у стінах школи пролунав дзвоник, запрошуючи школярів за парти. У шкільну родину прибули сім першокласників, яких раду зустріла усі учні та вчителі. Перший урок про себе, про Україну, про Перемогу... 

22:03 10.09.2023

Пожежна безпека у школі

Провідний інспектор ВЗНС ПРУ ГУ ДСНС України в Полтавській області лейтенант Фенько Роман Григорович провів навчання для колективу школи з правил користування вогнегасниками.

13:21 21.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора