A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великорудківська загальноосвітня школа
І-ІII ступенів

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день захисту дітей

Усі люди розуміють, що діти не можуть захистити себе самостійно. Вони не мають відповідного досвіду і сил. Але, на жаль, багато дітей щороку гине від нерозумної поведінки дорослих. І сьогоднішні повітряні тривоги тому є сумним підтвердженням. Проте діти це всюди і завжди діти. На відміну від дорослих вони вміють радіти незважаючи ні на що. І для дитячої радості потрібно не так багато. А ще діти завжди готові своєю радістю ділитися з усіма! Сьогодні наші діти взяли участь у ярмарку, влаштованому Великорудківським старостатом, гроші від якого будуть перераховані дітям, які постраждали внаслідок війни в Україні. А невтомна педагог-організатор Буцьківська Тетяна Василівна організувала майстер-клас по виготовленню оберегів для наших захисників.

13:44 01.06.2023

Останній дзвінок

Ось і минув ще один навчальний рік! І ми з радістю можемо стверджувати, що ми впоралися!

14:22 31.05.2023

Всесвітній день без тютюнового диму

Навіть діти розуміють. що краще дихати свіжим повітрям. І не втомлюються нагадувати про це дорослим. У всесвітній день без тютюнового диму вони малювали листівки з нагадуванням про шкідливість паління цигарок не лише для курців, а й для оточуючих.

14:17 31.05.2023

День здоров'я

Сьогодні ми усю невитрачену та зекономлену під час "дистанціки" силу виплеснули у змаганнях! Змішані команди від 1 до 9 класів боролися за РАДІСТЬ БУТИ РАЗОМ! За можливість вільно грати, спілкуватися, бігати у спортзалі і на вулиці, а не сидіти перед екраном смартфона чи ноута. І ДІТИ ВИГРАЛИ! "Дистанціка" отримала шалену поразку від наших дітлахів і ганебно втекла у небуття! Діти у нас чудові! Справжні переможці!

15:49 30.05.2023

Шкільні дебати

Завершення навчального року це завжди підбиття підсумків і водночас підготовка до нового етапу. І ці останні дні, коли вже написані контрольні роботи, коли в підручниках перегорнуто останню сторінку, учні реалізують набуті знання і навички у нових для себе ситуаціях. Сьогодні у школі були дебати. Учні 8 класу та команда 6-7 класів дискутували на тему сортування та переробки сміття. Команда 8 класу стверджувала, що сортування сміття то життєва необхідність, а їхні опоненти доводили протилежну думку, що сортування сміття лише модна тенденція. У виграші залишилися усі, бо багато цікавої інформації почули слухачі, а самі учасники отримали досвід ведення дискусій. Звісно, що нам ще багато чому потрібно навчитися, але ми ж ще тільки навчаємося!

14:05 29.05.2023

День Героїв

У День героїв України учні дізналися, чому саме 23 травня обрано як день вшанування Героів. А ще виготовляли листівки для тих, хто захищає УКраїну від російської агресії.

13:58 23.05.2023

День вишиванки

Вишиванка - код нації. Як і рідна українська мова. Вишиванка це і святковий одяг, і оберіг водночас. Сьогодні у кожного українця в гардеробі є щонайменше одна вишиванка, а то й декілька. І ніхто не прийде з обшуком, щоб забрати сорочку з вишитим визерунком. Вишиванка - символ нашої свободи! 

22:45 18.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху: день другий

Сьогодні учні початкових класів тренувалися переходити дорогу через новий пішохідний перехід. І не просто через перехід, а ще й ЗІ СВІТЛОФОРАМИ! Педагог-організатор Буцьківська Тетяна Василівна була у ролі регулювальника руху. А потім "їздили" "паровозиком" по маршруту і знайомилися із дорожніми вказівними знаками.

21:25 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора