A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великорудківська загальноосвітня школа
І-ІII ступенів

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху: день перший

Розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху. Учні повторювали Правила Дорожнього Руху, щоб знати, як уникнути небезпеки під час дороги до школи і додому. А ще на шкільному подвір'ї з'явився справжній пішохідний перехід!

21:23 15.05.2023

День сім'ї

15 травня день головного, що є у кожного з нас - День сім'ї! Війна лише додала ваги родинним стосункам. Ми стали більше цінувати тих, хто поруч із нами. І зрозуміли, наскільки важливими були для нас ті, кого немає поруч. Тому учні 4 класу створювали власне родинне дерево, щоб хоча б на папері зібрати усіх найрідніших. А першокласники малювали щасливі сім'ї.

21:21 15.05.2023

Вітання випускників-ювілярів

Добрий день, дорогі вчителі, випускники різних поколінь! Щороку школа гостинно відчиняла двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на зустріч з дитинством,щоб повернутися у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі.Адже саме в школі проводить свої найкращі роки життя людина. Гордиться наша школа своїми випускниками. Роки летять, але наша школа не старіє і пам’ятає всіх своїх випускників. Уже вдруге зустрічі перекреслила війна…

17:38 12.05.2023

Батьківські збори

10 - 12 травня у школі в усіх класах проходили батьківські збори. В одних класах очно, в інших вже у звичному за три роки форматі - онлайн. Насамперед обговорювали питання подолання освітніх втрат, які накопичилися за три роки. 

15:41 12.05.2023

День пам'яті

Червоні маки пам'яті... Червоне і чорне. Як кров і земля. І нехай хтось кричить "Можем повторити", ми ж говоримо "Ніколи знову!". Але захищати Батьківщину ми будемо так само сміливо, як наші діди й прадіди.

20:39 09.05.2023

Тиждень Успішної дитини

З 1 по 5 травня у школі проходив Тиждень Успішної дитини. Говорили про те, як розуміють успіх учіні і вчителі.  Учні ділилися своїми досягненями у навчанні, танцях, малюванні тощо. У четвер дали можливість учням  заробити  умовні грошові одиниці через навчанні чи працю. Виявилося, що кожна дитина у школі є успішною! НАступним етапом будемо вчити учнів реалізовувти власний успіх.

20:31 05.05.2023

Міжнародний день протидії булінгу

4 травня - міжнародний день протидії булінгу. З учнями нашої школи постійно проводиться профілактична робота з цієї теми. Бо булінг - це наслідок минулого. Вірус, що намагається вразити свідомість, зробити людину байдужою до болю ближнього.

20:29 04.05.2023

День цивільного захисту 27.04.2023

Сьогодні у нас був насичений день - день цивільного захисту. Класні керівники нагадали дітям, що таке цивільний захист і для чого нам потрібно щороку повторювати, здавалося б, вже давно відомі правила. А ще у школу завітав провідний інспектор ВЗНС ПРУ ГУ ДСНС України в Полтавській області лейтенант служби цивільного захисту Фенько Роман Григорович. І ми під його пильним наглядом проводили тренувальну евакуацію! А ще він розповів дуже багато цікавого й корисного, зокрема, вчив користуватися вогнегасником!

22:13 27.04.2023

День пам'яті Чорнобильської катастрофи

Сьогодні ми з учнями класів згадували аварію на Чорнобильській АЕС, що сталася 37 років тому . Подвиг пожежників і злочин керівників держави, трагедія мешканців Прип'яті і навколишніх сіл, які водночас втратили домівки. Проводили паралель між минулим і теперішнім. Говорили про правила радіоактивної безпеки. У початковій школі ще виготовляли янголів пам'яті, на згадку про тих, хто загинув від наслідків цієї катастрофи.

22:00 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора