A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великорудківська загальноосвітня школа
І-ІII ступенів

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень екології (17.04.23 - 21.04.23)

Тиждень екологічної грамотності. Почали його з перегляду відео про проблеми екології. А вже у четвер проводили гру-тренінг для учнів 5 -7 класів "Неси добро у світ природи", де діти вчилися впізнавати лікарські рослини, сортувати сміття та різним корисним лайфхакам разом з вчителем біології Кравченко Вітою Юріївною. І традиційна виставка малюнків від учнів початкової школи.

22:16 21.04.2023

Будні навчання у воєнний період

Сьогодні ворожі літаки влаштували на неспокійний день: двічі ми спускалися в укриття. Але навіть там ми продовжували навчатися! А найменші - першокласники - робили лялечки-обереги для наших захисників.

21:07 18.04.2023

Вітаємо спонсорів з Великоднем

Сьогодні учні вітали тих, хто завжди приходить на допомогу, якщо потрібно зробити у школі ремонт чи придбати пальне для екскурсії на шкільному автобусі, оновити інвентар чи купити цукерки для нагородження переможців у різних конкурсах. Сьогодні ми вітали наших спонсорів. Їздили у ОФТ "Світанок" до родини Говтвяниць Олексія Володимировича і Наталії Миколаївни, у ПАФ Подоляка, СТОВ "Обрій" до Ковтуна Сергія Миколайовича, вітали працівників старостату.

21:02 17.04.2023

Великодній ярмарок 2023

Сьогодні у школі відбувся великодній ярмарок. Учителі і учні напекли-наготували смаколиків, дали оголошення, запросили гостей і влаштували справжній ярмарок солодощів! Усі гроші з ярмарку були передані у волонтерський центр на потреби ЗСУ.

21:03 13.04.2023

Міжнародний день космонавтики

12 квітня - міжнародний день космонавтики. Колись професія космонавт була таємничою, тому вважалася недосяжною, овіяною романтикою. Сьогодні вже не лише космонавти, а й астронавти не така вже й дивовижна професія. Але все одне таємнича й романтична . І найменші учні нашої школи сьогодні уявляли себе на капітанському місточку космічного корабля, прокладали маршрути до далеких планет й будували власні ракети. І робили справжню руханку для космонавтів!  А старші - вивчали історію космонавтики і вчилися орієнтуватися у безкрайому зоряному небі.

21:49 12.04.2023

"За тиждень Великдень"

Другий день тижня. Вікторина для найменших учнів "Що я знаю про Великдень?" Дивилися мультфільм про свято Великдень, про традиція та їх походження. А потім змагалися, хто краще готовий до свята . Перемогло... свято!

21:41 11.04.2023

Українські традиції: обереги для захисників

Тиждень народознавчий. "За тиждень Великдень!" Розпочали його учні нашої школи з виготовлення ляльок- оберегів "Подорожниця". Невтомна педагог-організатор Буцьківська Тетяна Василівна розповідала, показувала, допомагала дітям робити лялечок-берегинь для наших захисників.

20:51 10.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора