A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великорудківська загальноосвітня школа
І-ІII ступенів

Новини

Дата: від до Скинути

День Соборності України

З 20 по 24 січня учні школи долучилися до фото-квесту, присвяченому Дню Соборності України!

10:51 13.02.2023

На щастя, на здоров'я, на Новий рік!

"На щастя, на здоров'я, на Новий рік!" - під таким гаслом та з вірою в перемогу пройшов фестиваль колядок та щедрівок у Великорудківській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Хоча й проводився захід в дистанційному форматі, але відчуття сили духу та незламності українського народу, закарбовані в народних піснях , відчувалися упродовж усього дійства. Націю, яка шанує пам'ять предків і продовжує їх традиції, здолати неможливо!

10:27 13.02.2023

Міжнародний день "дякую"

1 січня відзначають Міжнародний день "дякую". У Великорудківській ЗОШ І-ІІІ ступенів сьогодні говорили про важливість дякувати близьким, рідним, друзям, знайомим. Діти висловилисвою ввічливість і подяку воїнам ЗСУ, медикам, вчителям, батькам, працівникам пожежної охорони, комунальникам. Переглянули цікаві та повчальні мультфільми, продекламували вірші , дізналися багато цікавого з історії цього свята. Малюнки, виконані учнями з нагоди цього свята, волонтери відвезуть нашим захисникам на передову.

10:16 13.02.2023

Стань помітним

На Полтвщині стартувала акція «Стань помітним». Це допоможе убезпечитися від травм  на дорозі у вечірній час. Адже світловідбивачі роблять людину помітнішою на дорозі на 70%. Їх можна одягати на верхній одяг чи рюкзак. Виготовлені з м'якого пластику, мають яскравий відтінок та універсальний дизайн. Ця акція особливо актуальна цьогоріч, коли після обстрілів російськими ракетами країна живе в умовах енергетичної кризи. Зараз дуже короткий світловий день. Діти, які повертаються зі школи, змушені йти у темряві. Побачити маленького пішохода водіям дуже складно. Саме світловідбивачі, які кріплять на одяг, щоб стати більш помітними, зменшують ризик аварій за участі пішоходів. Використання таких елементів дозволяє знизити травматизм та смертність на дорогах в 6-8 разів. Під час руху автомобіля з увімкненим ближнім світлом фар водій може помітити пішохода на відстані 25-30 метрів. Але якщо людина носитиме світловідбивачі, то відстань її видимості збільшиться до 130-150 метрів. А з дальнім світлом фар водій бачитиме пішохода на відстані від 300 до 400 метрів. До цієї акції долучилися й учні Великорудківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

09:36 06.01.2023

Підтримка українських дітей

Підтримка українських дітей світовою громадськістю у цей нелегкий воєнний час дуже важлива справа. Днями троє  учнів Великорудківськоїзагальноосвітньої школи отримали подарункові рюкзаки з канцтоварами від Міжнародної організації ЮНІСЕФ. Це діти з малозабезпечених сімей та ВПО.

09:25 06.01.2023

Новорічне свято у 4 класі

24.12.2022 р. Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Але з особливим нетерпінням всі чекають Нового Року. Бо саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити у казку, загадуємо бажання. А ще чекаємо подарунків, веселого настрою, а головне - дива. І сьогодні на Новорічному святі у 4 класі діти поринули у казку. Писали лист Діду Морозу, щоб їхні бажання здійснились і вони отримали бажані подарунки. На святі співали пісні, танцювали, виготовляли поробки, брали участь у різних конкурсах. Наприкінці свята всі учні отримали смачні солодкі подарунки, задоволення та новорічний настрій.  

10:21 26.12.2022

Подарунок для воїнів ЗСУ

День Святого Миколая є невід'ємною частиною української культури та історії, знати яку не лише важливо, а й цікаво. Нині ця традиція відроджується по всій Україні, а дітлахи чекають на подарунки. Та найкращим подарунком для українців сьогодні є Перемога і Мир. Тож учні Великорудківської ЗОШ І-ІІІ ступенів вирішили зробити подарунок для воїнів ЗСУ - намалювати малюнки до Дня Святого Миколая з побажаннями якнайшвидшого повернення додому з Перемогою і передати їх на передову волонтерами. Нехай кожен малюнок зігріває українських захисників теплом дитячого серця. Разом до Перемоги!

10:19 26.12.2022

Операція "Годівничка"

Що їдять пернаті в люті морози? Чим харчуються птахи? Чи не єдиний та досить дієвий спосіб – виготовлення годівничок. Найкраща допомога птахам в цей період – підготовка годівниць, наповнених зерном, насінням тощо. Саме це допомагає вижити крилатим друзям під час лютих морозів. Наші п'ятикласники взяли участь в операції "Годівничка", бо знають, що влітку птахи сторицею віддячать за турботу.

10:17 26.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора